Új termékek és szolgáltatások

Magyar Sebkezelő Társaság

Az alábbiakban a sebkezeléssel, sebgyógyulással és határterületeivel kapcsolatos új termékeket és szolgáltatásokat mutatjuk be az egész világból.Az itt bemutatottak nem feltétlenül hozzáférhetők Magyarországon! Ehhez a rovathoz elsősorban a WoundSource információit használjuk fel, de számítunk az Ön segítségére is! Ez a szolgáltatásunk 2020. március 20-tól áll az Ön rendelkezésére.


CelltiSS Activator CelltiSS Activator

A Cell Tissue Technology egy megoldást fejlesztett ki a krónikus nem gyógyuló sebfekélyek kezelésére, amelyek egyre nagyobb számban fordulnak elő Malajziában. Az oldat nem csak új, egészséges sejteket regenerál, hanem felgyorsítja a seb helyreállítási folyamatát is. A CelltiSS Activator magas koncentrációban tartalmaz humán őssejtekből származó növekedési faktorokat, amelyek nélkülözhetetlenek a sebgyógyulás folyamatában, mivel újból aktiválják a nyugalmi sejteket. Ezek a nyugvó sejtek, amelyeket többek között a cukorbetegség vagy az autoimmun betegségek okoztak, késleltetik vagy gátolják a gyógyulást. Miután közvetlenül a nemgyógyuló sebre alkalmazzák, az oldat a cég állítása szerint lényegében felébreszti ezeket a sejteket, hogy hatékonyan elindítsák a gyógyulási folyamatot. A sebet ezután kötőanyaggal fedik le, hogy elkerüljék a fertőzések kockázatát. Ez a termék elsősorban a diabéteszes lábfekélyek (DFU) és a fekvőbetegek gyógyulásának elősegítésére használható.


Nisus

Nisus® touch Negative Pressure Wound Therapy System

A negatívnyomás-terápiás rendszer intelligens és intuitív szoftverrel rendelkezik, amely egyenletes nyomáseloszlást biztosít a sebben, elősegítve a gyorsabb gyógyulást. Könnyű és hordozható, akár 24 órás akkumulátor élettartammal.


Önt is várjuk az 1997. szeptember 26-án megalakult Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!


VAGY KÉRJÜK,


Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!