Iparági hírek, cikkek szemléje

Magyar Sebkezelő Társaság

csík

Iparági hírek, sajtószemle (főként) külföldről - 2023. szeptember


Az alábbiakban a megjelenés időrendjében szemlézett külföldi cikkek nem feltétlenül tükrözik a Társaság és annak vezetése álláspontját!


Global Negative Pressure Wound Therapy (NPWT) Market Size to Reach USD 4.27 Billion in 2030 - Globenewswire.com
A globális negatívnyomás-terápiás piac mérsékelten konszolidált, számos kis és közepes méretű szereplővel, amelyek a piaci bevételek többségét adják. A nagyobb szereplők különböző stratégiákat alkalmaznak, fúziókat és felvásárlásokat, stratégiai megállapodásokat és szerződéseket kötnek, valamint hatékonyabb eszközöket fejlesztenek és vezetnek be. („A globális negatív nyomású sebterápia (NPWT) piaci mérete 2030-ban eléri a 4,27 milliárd USD-t”)


Stem Cell Therapy for Wound Healing Market 2023 Business Outlook, Critical Insight and Growth Strategy, Possibilities, Challenges, Risk Factors, Forecast 2029 - Digitaljournal.com
Növekedési ösztönzők: Az őssejtkutatás és a regeneratív gyógyászat fejlődése; A növekvő öregedő, késleltetett sebgyógyulású népesség; Az őssejt-alapú terápiák előnyeinek növekvő tudatossága. („Őssejtterápia a sebgyógyulás piacán 2023 Üzleti kilátások, kritikus betekintés és növekedési stratégia, lehetőségek, kihívások, kockázati tényezők, előrejelzés 2029”)


Revolutionizing Wound Healing: Global Bioactive Wound Care Market Expands with Infection-Control Solutions to 2031 - Globenewswire.com
A hagyományos sebgyógyítási módszerek gyakran alulmaradnak az akut sebekkel, például mély vágásokkal, égési sérülésekkel és krónikus fekélyekkel szemben. A bioaktív sebkezelő termékek hatékony megoldást jelentenek ezekre a kihívásokra, mivel fertőzések elleni védekezést, felgyorsított gyógyulást, csökkentett szivárgási kockázatot és jobb betegkomfortot kínálnak. („A sebkezelés forradalmasítása: a bioaktív sebellátás globális piaca a fertőzés-ellenőrző megoldásokkal bővül 2031-ig”)


Wound Care Market 2023: Some Basic Influencing Factors Making It's Booming Healthcare Industry - Openpr.com
A cukorbetegség növekvő elterjedése mozgatja a sebellátás piacának növekedését, mivel olyan szövődményekhez vezethet, mint a rossz keringés, az immunrendszer csökkent működése és a sebgyógyulás. A cukorbetegek számának növekedésével a sebápoló termékek és szolgáltatások iránti kereslet növekszik, ami kötszerek, sebtisztító szerek és zárószerek használatához vezet a diabéteszes sebek kezelésére és a fertőzések kockázatának csökkentésére. A gyógyulás felgyorsítására olyan fejlett sebkezelési technológiákat is alkalmaznak, mint a negatív nyomású sebterápia, a hiperbár oxigénterápia és a szövetsebészet. („Sebkezelési piac 2023: Néhány alapvető befolyásoló tényező, amely virágzó egészségügyi ágazattá teszi”)


Wound Care Market size worth USD 30.52 Billion, Globally, by 2030 at 4.61% CAGR - Yahoo.com
A különböző sérülések, sebek és fekélyek átfogó kezelése az optimális gyógyulás elősegítése és a fertőzések megelőzése érdekében a sebkezlési gyakorlatok középpontjában áll. A krónikus sebek, mint például a nyomási fekélyek, a diabéteszes- és a vénás lábszárfekélyek jelentős figyelmet kaptak olyan tényezők miatt, mint az elhízás, a cukorbetegség és az öregedő népesség. („A sebkezelési piac mérete 30,52 milliárd USD értékű, globálisan, 2030-ra 4,61%-os CAGR mellett”)


Silver Based Wound Dressing Market - Global Industry Size, Share, Trends, Opportunity, and Forecast, 2018-2028 - Globenweswire.com
A hagyományos zárási és sebkezelési termékeket fokozatosan felváltják a fejlett megoldások, ami a következő években az ezüst alapú sebkötszerek piacát tápláló fő tényezőnek tekinthető. („Ezüst alapú sebkötöző piac - globális iparági méret, részesedés, trendek, lehetőség és előrejelzés, 2018-2028”)


Trending Report on Stem Cell Therapy for Wound Healing Market 2023 Business Outlook, Critical Insight and Growth Strategy, Possibilities, Challenges, Risk Factors, Forecast 2030 - Globenweswire.com
A hagyományos zárási és sebkezelési termékeket fokozatosan felváltják a fejlett megoldások, ami a következő években az ezüst alapú sebkötszerek piacát tápláló fő tényezőnek tekinthető. („Trendjelentés az őssejterápiás sebkezelési piacról 2023.; évi üzleti kilátások, kritikus betekintés és növekedési stratégia, lehetőségek, kihívások, kockázati tényezők, 2030-as előrejelzés”)


Pressure Ulcer Treatment Market Overview, Competitive Analysis and Forecast 2031 - Digitaljournal.com
A nyomási fekélyek, más néven felfekvések vagy nyomási sebek gyakori problémák, amelyekkel az ágyhoz kötött vagy mozgáskorlátozott személyek szembesülnek. Ezek a fekélyek a bőrre gyakorolt tartós nyomás miatt alakulnak ki, ami szövetkárosodáshoz vezet. A fekélykezelési piac döntő szerepet játszik abban, hogy hatásos megoldásokat kínáljon e sebek kezelésére és gyógyítására. („Nyomási fekélyek kezelése - Piaci áttekintés, versenyképesség elemzés és előrejelzés 2031”)


Europe Negative Pressure Wound Therapy Market Analysis Report 2023-2028: Economic Impact and Innovations & Rising Awareness and Collaborations Fuels Adoption and Growth - Pharmiweb.com
A sebkezelés gazdasági következményei Európában jelentősek, sebenként és évente 6500 és 8000 dollár között mozognak. Erre válaszul az egészségügyi intézmények sokrétű stratégiákat és szabályozási kereteket kezdeményeznek, amelyek célja e gazdasági teher enyhítése, miközben elősegítik a fejlett sebápolási termékek bevezetését, ami gyorsabb gyógyulási időt és kevesebb újbóli felvételt eredményez. („Európai negatív nyomású sebterápiás piacelemzési jelentés 2023-2028: Gazdasági hatások és innovációk valamint a növekvő tudatosság és együttműködések ösztönzik az elfogadást és a növekedést”)


Wound Stimulation Therapy Market are Enhancing Non-pharmacological Therapies: FMI Predicts the Market to Surpass US$ 139.3 Million by 2033 - Pharmiweb.com
A viselhető és beültetett elektromos stimulációs technológiák óriási lehetőségeket rejtenek magukban a sebkezelés jövője szempontjából. Ezek a technológiák folyamatos és célzott stimulációt biztosíthatnak, ami nagyobb kényelmet, mobilitást és a betegek megfelelőségét eredményezi. Az elektromos stimulációs terápia sebkezlési irányelvekbe és ajánlásokba való felvétele növelte az elfogadottságukat. Mivel ezeket a terápiákat elismert orvosi szervezetek és szakmai szövetségek támogatják, az egészségügyi szakemberek nagyobb valószínűséggel fedezik fel és alkalmazzák őket sebellátási gyakorlatukban. („A sebstimulációs terápia piaca fejleszti a nem gyógyszeres terápiákat: az FMI előrejelzése szerint a piac 2033-ra meghaladja a 139,3 millió USD-t”)


Foam Dressing with Silicone Border Market Advanced Wound Care Solutions 2023 to 2030 - Digitaljournal.com
A szilikonszegélyes habkötszerek piaca az elmúlt években jelentős növekedésnek volt tanúja, amelyet a krónikus sebek, például a diabéteszes fekélyek, a nyomási fekélyek és a műtéti sebek növekvő gyakorisága hajtott. Ezek a kötszerek fejlett sebellátási megoldásokat kínálnak, ötvözve a hab nedvszívó tulajdonságait a szilikonszegélyek gyengéd, tapadó jellegével. Ez a kombináció optimális környezetet biztosít a sebgyógyuláshoz a nedves sebágy fenntartásával, a bakteriális szennyeződés megelőzésével és a kötéscsere során fellépő trauma minimalizálásával. („A szilikonszegélyes habkötszerek fejlett sebkezelési megoldásának piaca 2023-2030”)


Negative Pressure Wound Therapy Market Size, Share and Forecast 2031 - Digitaljournal.com
A globális NPWT-piac 6,7%-os CAGR-értéket fog elérni a 2023-tól 2031-ig tartó előrejelzési időszakban. („A negatívnyomás-terápia piacának mérete, részesedése és előrejelzése 2031-re”)


Negative Pressure Wound Therapy Devices Market ” Healing with Innovation” Future Revenues to Take Flight as Market Size Continues to Expand - Digitaljournal.com
Az utazás 2020-ban 2144 millió dolláros értékkel kezdődik, és az előttünk álló út a bővülés ígéretét hordozza magában, 2027-re előre jelzett 3 347 millió dolláros értékkel. Ezt az expedíciót a 2020 és 2027 közötti időszakban 5,7%-os összetett éves növekedési ráta (CAGR) vezérli. („Negatívnyomás-terápiás eszközök piaca "Gyógyítás az innovációval" A jövőbeni bevételek szárnyalnak, mivel a piac mérete tovább bővül”)


Advanced Wound Care Market Report 2023: Global Size, Share & Forecast till 2028 - Digitaljournal.com
A fejlett sebkezelés elnevezés az összetett és nem gyógyuló sebek kezelésének speciális megközelítésére utal. Jellemzően krónikus állapotok, traumás sérülések, sebészeti beavatkozások vagy olyan mögöttes egészségügyi állapotok következményei, amelyek akadályozzák a szervezet természetes gyógyulási folyamatát. Számos bizonyítékon alapuló kezelést és terápiát foglal magában, amelyek célja a gyógyulás felgyorsítása, a szövődmények csökkentése és a betegek életminőségének javítása. Ezt speciális egészségügyi szakemberek végzik, mint például sebkezelő ápolónők, sebkezelő szakemberek vagy e területen jártas orvosok. Segíti a sebgyógyulást, megelőzi a fertőzést, minimalizálja a fájdalmat, és javítja a krónikus vagy összetett sebekkel küzdő egyének életminőségét. („Fejlett sebkezelési piaci jelentés 2023: globális méret, részesedés és előrejelzés 2028-ig”)


Chronic Wound Care Market Size to Witness Robust Growth, Reaching a Valuation of USD 15.51 Billion by 2030, Driven by Increasing Incidences of Chronic Illnesses and Expanding Geriatric Population - Globenewswire.com
A hatékony kezelési lehetőségek elérhetősége segíti a krónikus sebellátás piacának bővülését. A krónikus sebkezelés multidiszciplináris megközelítést igényel, a megelőzésre, a korai felismerésre és az azonnali beavatkozásra helyezve a hangsúlyt. („Fejlett sebkezelési piaci jelentés 2023: globális méret, részesedés és előrejelzés 2028-ig”)


Interactive Wound Dressings Market- Global Industry Size, Share, Trends, Opportunity, and Forecast, 2018-2028 - Globenewswire.com
Az interaktív sebkötözők, más néven intelligens sebkötözők, innovatív sebkezelési termékek, amelyek fejlett funkciókat kínálnak, mint például a sebkörnyezet érzékelése és monitorozása, a hatóanyagok bejuttatása és a nedves sebgyógyulási környezet biztosítása. Ezeket a kötszereket úgy tervezték, hogy javítsák a gyógyulási eredményeket azáltal, hogy valós idejű sebadatokat szolgáltatnak, csökkentik a kötszercsere gyakoriságát és elősegítik a gyorsabb gyógyulást. („Interaktív kötszer-piac – Globális iparági méret, részesedés, trendek, lehetőségek és előrejelzés, 2018–2028”)


Negative Pressure Wound Therapy Market Factors Will Contribute To The Industry Comprehensive Growth In The Coming Years - Digitaljournal.com
A legfrissebb jelentés szerint a piac 6%-os CAGR-értékkel fog bővülni az előrejelzési időszakban. A regeneratív medicina kutatásának növekedése feltörekvő tendencia a piacon. („A krónikus sebek kezelésének piaci mérete erőteljes növekedésről tanúskodik, 2030-ra eléri a 15,51 milliárd USD értéket, a krónikus betegségek növekvő előfordulásának és a növekvő időskori népességnek köszönhetően”)


Biomaterials market to grow by USD 12,907.35 million from 2022 to 2027|Increasing research on regenerative medicine to be a major trend - Prnewswire.com
A globális negatívnyomás-terápia piacának értéke 2021-ben 2,2 milliárd USD volt, és a 2022-es 2,35 milliárd USD-ről 2030-ra 3,98 milliárd USD-ra nő, az előrejelzési időszakban (2023-2030) 6,8%-os CAGR-érték mellett. („A negatívnyomás-terápia piaci tényezői hozzájárulnak az iparág átfogó növekedéséhez a következő években”)


Wound Care Biologics Global Market Report 2023 - Globenewswire.com
A globális sebkezelés biológiai piaca a 2022-es 1,61 milliárd dollárról 9,6%-os összetett éves növekedési ütem mellett (CAGR) 2023-ra 1,76 milliárd dollárra nő. Az orosz-ukrán háború csökkentette a világgazdasági kilábalás esélyeit a COVID-19 világjárványból, legalábbis rövid távon. („Sebkezelő biologikumok lobális piaci jelentés 2023”)


Negative Pressure Wound Therapy Systems Global Market is Projected to Boost at a CAGR of ~5% by 2028 - Yahoo.com
A negatív nyomású sebterápiás rendszerek globális piaca várhatóan megnövekszik az olyan tényezők miatt, mint a különféle krónikus állapotokhoz, például cukorbetegséghez, fekélyekhez és elhízáshoz kapcsolódó krónikus sebek növekvő előfordulása, valamint az aktív sebek, például az égési sérülések és a és műtéti sebek növekvő prevalenciája miatt. Ezenkívül a népesség elöregedése, a hatékony sebkezeléssel kapcsolatos ismeretek növekedése, a sebkezelési kutatások megnövekedett finanszírozása, valamint a sebkezelési termékek kínálatának technikai fejlődése lendületet ad a negatív nyomású sebterápiás rendszerek piacának. („A negatív nyomású sebterápiás rendszerek globális piaca az előrejelzések szerint körülbelül 5%-os CAGR-értékkel fog növekedni 2028-ra”)


Global Wound Sprays Market to Reach US$728.9 Million by 2032, Antiseptic Wound Sprays to Dominate Industry - Digitaljournal.com
A sebspray-k döntő szerepet játszanak a modern sebkezelésben, hatékony és kényelmes megoldásokat kínálva a gyorsabb gyógyuláshoz és felépüléshez. Ezeket a spray-ket a sebek tisztítására, fertőtlenítésére és fertőzésekkel szembeni védelmére tervezték, így értékes kiegészítői az elsősegélynyújtó készleteknek és az egészségügyi létesítményeknek. („A globális sebspray-piac 2032-re eléri a 728,9 millió USD-t, az antiszeptikus sebspray-k pedig uralják az iparágat”)


Advanced Wound Management Products Market is Dazzling Worldwide with Latest Rising Trends - Digitaljournal.com
A fejlett sebkezelési termékek az orvostechnikai eszközök és kötszerek széles skáláját jelentik, amelyek célja az összetett vagy krónikus sebek gyógyulásának elősegítése. Ezeket a termékeket jellemzően olyan esetekben használják, amikor a hagyományos sebkezelési technikák esetleg nem hatékonyak, vagy ahol további támogatásra van szükség az optimális sebgyógyulási eredmények elősegítéséhez. („A fejlett sebkezelési termékek piaca világszerte káprázatos a legújabb emelkedő trendekkel”)


Regenerative Artificial Skin Market 2023-2030 Remarkably Focusing on Top Market Drivers and Opportunities, Advanced Technologies - Digitaljournal.com
A regeneratív mesterséges bőr piaca az évek során folyamatos növekedést mutatott, amit a krónikus sebek és égési sérülések növekvő előfordulása, valamint a világ népességének öregedése vezérel. A technológiai fejlődés hatékonyabb és biztonságosabb termékek kifejlesztését tette lehetővé, elősegítve a piac bővülését. Ezenkívül a kormányzati kezdeményezések és az egészségügyi szakemberek és a betegek növekvő tudatossága hozzájárult a magasabb befogadási arányhoz. („A regeneratív mesterséges bőr piac 2023-2030 figyelemreméltóan fókuszál a piac legjobb mozgatórugóira és lehetőségeire, a fejlett technológiákra”)


Preoperative Infection Prevention & Wound Cleansing Devices Market Size to Reach at 6.6% CAGR by 2028 - Digitaljournal.com
A preoperatív fertőzésmegelőzési és sebtisztító eszközök globális piacának mérete a 2021-es 1,99 milliárd dollárról 2028-ra 3,11 milliárd dollárra nő; s a becslések szerint 6,6%.os CAGR-értékkel fog növekedni 2022 és 2028 között. („A műtét előtti fertőzésmegelőzési és sebtisztító eszközök piacának mérete 2028-ra eléri a 6,6%-os CAGR-értéket”)


Collagen Dressings Market Soars to New Heights; Set to Surpass US$ 1.7 Billion by 2031, Driven by Steady 5.5% CAGR Growth - Yahoo.com
A kivételes sebgyógyító tulajdonságok elősegítik a kollagén kötszer népszerűségét és hatékonyságát. A kollagénkötések a sebészetre, a fogászatra és a bőrgyógyászatra terjednek ki, ami elősegíti a kollagén kötszerek piacának növekedését. („A kollagén kötszerek piaca új magasságokba szárnyal; 2031-re meghaladhatja az 1,7 milliárd USD-t a folyamatos 5,5%-os CAGR-növekedés által vezérelve”)


Global Tissue-engineered Skin Substitute Growth Opportunities - Yahoo.com
Az égési sérülések, közúti balesetek és egyéb traumás sérülések számának növekedése, valamint a krónikus sebek, például a diabéteszes és a vénás fekélyek számának növekedése fellendíti a szövettervezett bőrhelyettesítők (TESS) globális piacát. („A szövettervezett bőrhelyettesítők globális növekedési lehetőségei”)


Wound Care Surfactants Revolutionize Wound Healing Treatments, FMI Forecasts Market to Exceed US$ 1.0 Billion by 2033 - Investobserver.com
A felületaktív anyag alapú megoldások döntő szerepet játszanak a sebkezelésben, mivel elősegítik a sebgyógyulást, megelőzik a fertőzéseket, valamint segítik a törmelék és a nekrotikus szövet eltávolítását. Az elmúlt években ez a sebkezelő felületaktív anyagok iránti kereslet megugrásához vezetett, ami elősegítette a piac bővülését. Ezen túlmenően a krónikus sebek, például a diabéteszes és nyomási fekélyek növekvő száma tovább járult a piac növekedéséhez. („A sebkezelő felületaktív szerek forradalmasítják a sebgyógyítást, az FMI előrejelzése szerint a piac 2033-ra meghaladja az 1,0 milliárd USD-t”)


Wound Care Market to Reach US$ 26,994.01 Million by 2028 - Digitaljournal.com
A „Sebkezelési piaci előrejelzés 2028-ig – COVID-19 hatás és globális elemzés – termékek, sebtípusok és végfelhasználók szerint” című új kutatás szerint a piac a 2022-es 19.350,76 millió dollárról 2028-ig várhatóan 26.994,01 millió US$-ra nő; 5,7%-os CAGR-érték mellett. („A sebkezelési piac 2028-ra eléri a 26.994,01 millió USD-t”)


Surgical Sutures Market Size, Share, Demand, Latest Trends and Forecast 2023-2028 - Digitaljournal.com
A sebészeti varratok olyan orvosi eszközök, amelyeket az orvosok és egészségügyi szakemberek sérülés vagy műtét után sebek vagy más szövetek lezárására használnak. Ezek természetes szálakból, például selyemből és szintetikus anyagokból, például poliészterből, polidioxanonból (PDS) és poliglaktinból készült szálak vagy szálak. Az igényektől függően széles körben, felszívódó és nem-felszívódó változatban érhetők el. Mivel kiváló szakítószilárdságuk, sterilitásuk és rugalmasságuk van, a sebészeti varratok széles körben alkalmazhatók az egészségügyi szektorban. („A sebészeti varratok piacának mérete, részesedése, kereslet, legújabb trendek és előrejelzés 2023-2028”)


Wound Care Biologics Market Trends, Global Growth, Insights and Forecast Research Report to 2028 - Digitaljournal.com
A sebek gyógyulása egy összetett folyamat, amely magában foglalja az intracelluláris, intercelluláris és extracelluláris elemek aktiválását és szinkronizálását, beleértve a rostos szövetek felszaporodását, koagulációs és gyulladásos eseményeket, hámképződést, kollagén lerakódást, sebösszehúzódást, szövetgranulációt és remodellinget. A biológiai sebgyógyító terápiák azok, amelyek elősegítik a veleszületett helyreállító mechanizmusok helyreállítását, és aktív biológiai ágensek, például növényi eredetű aktív biomolekulák alkalmazását jelentik, amelyek antioxidáns, antimikrobiális vagy gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. („A sebkezelési biologikumok piaci trendjai, globális növekedés, betekintések és előrejelzési kutatási jelentés 2028-ig”)


Single-Use Negative Pressure Wound Therapy Devices Market to Reach US$ 892.32 Million by 2028 - Digitaljournal.com
A jelentés rávilágít a piacon uralkodó trendekre, valamint a piac növekedésével kapcsolatos mozgatórugókra és akadályokra. Az égési sérülések bővülő száma, a császármetszések növekvő aránya, amely az egyszerhasználatos NPWT eszközök növekvő posztoperatív használatához vezet, valamint a krónikus betegségek növekvő incidenciája a piac növekedésének kulcstényezői. Az egyszerhasználatos negatívnyomás-terápiás (NPWT) eszközökhöz kapcsolódó komplikációk azonban visszafogják a piac bővülését. („Az egyszerhasználatos negatív nyomású sebterápiás eszközök piaca 2028-ra eléri a 892,32 millió USD-t”)


Emerging Trends and Growth Opportunities in the Silver Wound Dressing Market: Harnessing the Antimicrobial Properties of Silver for Effective Wound Healing - Digitaljournal.com
Az ezüst sebkötések piaca a szélesebb sebkezelési iparág egyik szegmense, amely az ezüst-infúziós kötszerek különféle típusú sebek kezelésére való felhasználására összpontosít. Az ezüstöt régóta ismerték antimikrobiális tulajdonságairól, így hatékony szer a sebfertőzések megelőzésében és kezelésében. Az ezüst kötszereket úgy tervezték, hogy biztosítsák az ezüstionok szabályozott felszabadulását, ami gátolhatja a baktériumok, gombák és más, a sebekben gyakran előforduló mikroorganizmusok növekedését. („Feltörekvő trendek és növekedési lehetőségek az ezüst sebkötések piacán: Az ezüst antimikrobiális tulajdonságainak hasznosítása a hatásos sebkezelés érdekében”)


Single Use Negative Pressure Wound The - Digitaljournal.com
A cukorbetegség és más krónikus sebek világszerte növekvő előfordulása miatt az előrejelzési időszakban valószínűleg megnő a kereslet a hatékony negatívnyomás-terápiás eszközök iránt. („Az egyszerhasználatos negatívnyomás-terápiás eszközök piaca 8,7%-os CAGR-értékkel nő 2031-re”)


NPWT Devices and Dressings Market: Anticipated Market Expansion and Key Developments (2023-2033) - Openpr.com
Az NPWT (negatívnyomás-terápiás) eszközök és kötszerek piaca figyelemre méltó növekedést mutat, mivel az egészségügyi szolgáltatók egyre inkább felismerik a fejlett sebkezelési megoldások előnyeit a gyógyulás elősegítésében és a fertőzések megelőzésében. Az NPWT eszközök és kötszerek a sebkezelés létfontosságú összetevőjévé váltak, hatásos és hatékony kezelést kínálva az akut és krónikus sebek széles skálájára. A piac bővülését az innovatív sebkezelési technológiák iránti növekvő kereslet és a betegek jobb kimenetelének igénye vezérli. („NPWT eszközök és kötszerek piaca: Várható piacbővülés és kulcsfontosságú fejlemények (2023-2033)”)


A KNK-t választotta partnerének az egészségügyi cég - Kreativ.hu
A kötszergyártás terén több mint 200 éves tradícióval rendelkező Hartmann-csoport és a Rico Kötszerművek 1997-es egyesülésével létrejött Hartmann-Rico Hungária Kft. a laikus közönséget megcélzó kommunikációja és PR kampánya lebonyolításához a KNK-t választotta ki ügynökségi partnerként.


Wound Care Market Size to Surpass USD 30.04 Billion by 2030, exhibiting a CAGR of 6.3% - Yahoo.com
A krónikus betegségek növekvő előfordulása növelte a betegek esélyét arra, hogy sokféle krónikus sebben szenvedjenek, amelyek néha nehezen gyógyulhatnak. Ez a forgatókönyv növelte a keresletet a fejlett sebkezelő termékek iránt világszerte. A krónikus betegségek, mint például a cukorbetegség, növelhetik a betegnél a diabéteszes lábszárfekély kialakulásának kockázatát, ami a fertőzés továbbterjedésének megakadályozása érdekében a láb amputációjához is vezethet. Az ilyen esetek arra késztették a jelentős piaci szereplőket, hogy innovatív sebgyógyító termékeket és technológiákat vezessenek be, amelyek fellendítik a sebkezelési piac növekedését. („A sebkezelési piac mérete 2030-ra meghaladja a 30,04 milliárd USD-t, és 6,3%-os CAGR-t mutat”)


Negative Pressure Wound Therapy Market Size Worth USD 4.27 Billion in 2030 at a CAGR of 5.7% - Digitaljournal.com
A kutatási jelentés mélyreható betekintést nyújt a vállalati profilokba, többek között termelési értékükbe, termelési kapacitásukba, termékportfóliójukba, stratégiai tervekbe, mint például fúziók és felvásárlások, vegyes vállalatok, együttműködések, termékbevezetések és márkapromóciók, kormányzati és vállalati ügyletek stb. („A negatívnyomás-terápiás piac mérete 4,27 milliárd USD értékű 2030-ban, 5,7%-os CAGR mellett”)


Negative Pressure Wound Therapy Devices Market Is Expected To Experience Significant Growth, With A Predicted Increase Of USD 4.26 Billion By 2029 - Digitaljournal.com
A negatívnyomás-terápiás eszközök piacán az előrejelzési időszakban a diabéteszes fekélyek jelentik a legnagyobb sebtípusú szegmenst, tekintettel a diabéteszes fekélyek ezen időszakon belüli magas prevalenciájára. („Az NPWT-eszközök piacán jelentős növekedés várható, 2029-re 4,26 milliárd USD-s növekedéssel”)


Wound Dressing Market Size and Emerging Trends, Insights for 2023-2031 - Digitaljournal.com
Először is, a piac folyamatosan bővül, és az elkövetkező években a kereslet növekedése várható. Másodszor, nagy a piaci verseny, mégis csak néhány nagyobb vállalkozás irányítja az ágazatot. Végül, de nem utolsósorban, számos lehetőség van a piaci innovációra és fejlődésre, különösen a termékkínálat és a marketingtaktika tekintetében. („A kötszer-piac mérete és feltörekvő trendek, betekintés a 2023-2031-es időszakra”)


Global Topical Oxygen Therapy Market: Accelerating Wound Healing with Innovative Treatment Solution - Einnews.com
A jelentés szerint a lokális oxigénterápiás iparág méretét 2021-ben 19.889,74 ezer dollárra becsülték, és 2031-re várhatóan eléri a 27.721,76 ezer dollárt, ami a jelzett időszakban 3,4%-os CAGR-értéket jelent. („A helyi oxigénterápia globális piaca: a sebgyógyulás felgyorsítása innovatív kezelési megoldással”)


Digital Wound Measurement Devices Market is experiencing to augment growth opportunities by 2030 - Digitaljournal.com
A digitális sebmérő eszközök olyan orvosi eszközök, amelyeket a sebek méretének, mélységének és jellemzőinek pontos és objektív mérésére terveztek. Ezek az eszközök fejlett képalkotó technológiákat és szoftveralgoritmusokat alkalmaznak a pontos mérések biztosítására, lehetővé téve az egészségügyi szakemberek számára, hogy nyomon kövessék a sebgyógyulás előrehaladását, és megalapozott döntéseket hozzanak a kezeléssel és menedzsmenttel kapcsolatban. („A digitális sebmérő eszközök piaca 2030-ra növeli a növekedési lehetőségeket”)


The Wound Healing Supplement Industry Is Likely To Grow At A CAGR Of 9% During 2031 - Digitaljournal.com
A tanulmány közelebbről vizsgálja meg a jelentős gazdasági zűrzavart, különös tekintettel a közelmúlt COVID-19-járvány okozta zavaraira. A kulcsfontosságú növekedési dinamikák értékelése rávilágít az új automatizálási technológiák vonzerejére, és betekintést nyújt ezek kilátásába az előrejelzési időszakban. („A sebkezelési étrendkiegészítő ipar várhatóan 9%-os CAGR-rel fog növekedni 2031-ben”)


Global Interactive Wound Dressing Market to 2030: Introduction of Innovative and Advanced Wound Products Bolsters Growth - Globenewswire.com
A globális interaktív kötszer-piac mérete 2030-ra várhatóan eléri az 5,9 milliárd USD-t, és 2023-ról 2030-ra 4,6%-os CAGR-értékkel bővül. („Globális interaktív kötszer-piac 2030-ig: az innovatív és fejlett sebkezelési termékek bevezetése elősegíti a növekedést”)Önt is várjuk a Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!

vagy kérjük,

Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!