Iparági hírek, cikkek szemléje

Magyar Sebkezelő Társaság

csík

Iparági hírek, sajtószemle (főként) külföldről - 2021. január


Az alábbiakban a megjelenés időrendjében szemlézett külföldi cikkek nem feltétlenül tükrözik a Társaság és annak vezetése álláspontját!


The Alginate Dressings Market To Oscillate Between CAGR Of 3.5% - Neighborwebjs.com
Az előrejelzések szerint az alginát kötszerek globális piacának értéke 2030-ban 1,1 milliárd USD lesz, és várhatóan 3,5%-os CAGR-t mutat az előrejelzési időszakban (2020-2030). („Az alginát-kötszerek piaca 3,5%-os CAGR körül oszcillálhat”)


Wound Management Devices Market global opportunity analysis and industry forecast, 2019-2026 - Murphyshockeylaw.net
A sebkezelő eszközök globális piacának méretét 2018-ban 13.396,8 millió dollárra becsülték, és az előrejelzések szerint 2026-ig eléri a 18 818,4 millió dollárt, ami 2019-től 2026-ig 4,3%-os CAGR-t jelent. („Sebkezelő eszközök piacának globális lehetőségelemzése és iparági előrejelzése, 2019-2026”)


A Béres új kampányt indított sebápoló termékéhez - Kreativ.hu
A Béres 2021-ben a sebfertőtlenítők és bőrhámosítók terápiás területére Béres PrimoMed néven vezetett be új készítményt, mely praktikus spray formájában gondoskodik a sebkezelésről valamint a sebápolásról. A márkabevezető kampány fő célja, hogy megismertesse a fogyasztókkal az új, könnyedén és foltmentesen használható készítményt.


Biomaterials Market worth $47.5 billion by 2025 - Exclusive Report - Yahoo.com
A növekedés ezen a piacon elsősorban annak köszönhető, hogy a kormányzati szervek és az egyetemek növekvő forrásokat és támogatásokat kapnak új bioanyagok kifejlesztésére, növekszik az implantálható eszközök iránti kereslet, nő az igény a plasztikai sebészetben és a sebkezelésben alkalmazott biológiai anyagok iránt, növekszik a szív- és érrendszeri betegségek prevalenciája, valamint a tudatosság és a kutatás a regeneratív orvoslás terén. („A bioanyagok piacának értéke 2025-ig eléri a 47,5 milliárd dollárt - exkluzív jelentés”)


Cell Therapy Market Size, Trends, Insights, Share, Growth, Demand and Outlook By 2023 - Neighborwebsj.com
Alkalmazás alapján a sejtterápiás piacot onkológiára, szív- és érrendszeri betegségekre (CVD), ortopédiai és sebkezelési területekre tagolják. A tanulmány szerzői szerint a piac 2019-2023 között átlagosan 22,36%-kal bővül évente. („A sejtterápiás piac mérete, trendjei, részesedése, növekedése, kereslete és kilátásai 2023-ig”)


Global Chlorella Market Research Report—Forecast till 2025 - Neighborwebsj.com
A klorella alga számos vitamin, ásványi anyag és antioxidáns jó forrása. A globális klorella piacon 2025-ig jelentős növekedés várható, köszönhetően annak, hogy előnyei közét tartozik a vérnyomás és a koleszterinszint csökkentése, felgyorsítja a sebgyógyulást, segít a légzőszervi betegségek kezelésében és a szemek egészségének megtartásában, támogatja a máj egészségét és erősíti az immunrendszert. („Globális klorella piackutatási jelentés - előrejelzés 2025-ig”)


Patch Based Wound Healing Products Market Size, Industry Analysis, Growth Factors, Trends, and Regional Forecast to 2027 - Neighborwebsj.com
A tapasz-alapú sebgyógyító termékek forgalma 2019-ben világszerte 1,12 milliárd USD-t tett ki, s évi átlagos 4,1%-os növekedéssel 2027-re várhatóan eléri az 1,42 milliárd USD-t. („A tapasz-alapú sebkezelő termékek piacának mérete, iparági elemzés, növekedési tényezők, trendek és regionális előrejelzés 2027-ig”)


The NPWT Devices And Dressings Market To Be In Conjunction With Growth At US$ 3963 Million - Lionlowdown.com
Az előrejelzések szerint az elkövetkező 10 évben a negatívnyomás-sebkezelő (NPWT) eszközök és kötszerek 1.991,5 millió dolláros globális piaca ígéretes növekedést mutat. Az NPWT-készülékek és kötszerek globális értékesítése valószínűleg az egészségesnek mondható 7,1%-os CAGR-értékkel bővül, és 2027 végére eléri a 3.963 millió USD feletti értéket. („Az NPWT eszközök és kötszerek piaca együtt növekszik 3.963 millió USD értékre”)


The Stromal Vascular Fraction Market To Get On To The Magnanimous Mode At US$ 76 Million - Mmcthemonitor.com
A stromalis vaszkuláris frakció egyre nagyobb jelentőségűvé válik különböző területeken, beleértve a belgyógyászatot, az ortopédiát, a plasztikai és az általános sebészetet, valamint a sebkezelést. („A stromális vaszkuláris frakciók piaca nagyszerű módra váltott 76 millió dollárnál”)


Europe Cold Plasma Equipment Market Expects Massive Growth by 2020-2027 - Farmingsector.co.uk
A hideg plazmát nem-termikus plazmának is nevezik, és széles körben alkalmazzák különböző iparágakban, beleértve az orvosi és az orvosbiológiai területeket is. Egy hatékony eszköz, amelyet a sebek és sérülések antimikrobiális kezelésére használnak. („Az európai hideg plazma eszközök piaca hatalmas növekedésre számít 2020-2027 között”)


$1702 Billion Regenerative Medicine Market by Product, Material, Application - Galvnews.com
A regeneratív medicinát a betegségek által vagy a természetes öregedés miatt károsodott szövetek és szervek regenerálására, helyreállítására és pótlására használják. Segít a sejtek normális működésének helyreállításában, és széles körben alkalmazzák különböző degeneratív rendellenességek, például szív- és érrendszeri rendellenességek, ortopédiai rendellenességek és mások kezelésére. („A regeneratív medicina 1.702 milliárd dolláros piaca termék, anyag, alkalmazás szerint”)



Önt is várjuk a Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!

vagy kérjük,

Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!